top of page

Depot

Vi har også i år vært så heldig å få låne Vasto anlegg sitt område, som ligger helt inntil Marka på trialområdet vårt (for dei som er kjent). Der vil det bli merket opp plasser for alle som ønsker depot, og dere må ta kontakt med depotansvarlig som vil vise dere plass i depot.

Det blir tilgang på strøm, toalett i depot og toalett og dusj på klubbhuset. Det blir også mulighet for dusjing på Vika feriesenter etter løpene.


Depotavgiften er kr 200 pr døgn, som betales ved påmelding i Isonen.


Depot åpner fredag 15.09 kl 17:00. Da det er arbeid på området, har vi ikke tilgang tidligere enn dette.


Transport mellom depot og klubbhus/sekretariat med trialsykkel, skal kun foregå gjennom trialområdet vårt, og IKKE på den asfalterte bilveien.

Godkjent miljømatte skal benyttes under trialsykkelen i depot og ved parkering. Avvik fra dette medfører bot på kr 300,-. Miljøstasjoner blir utplassert.

En stor takk til Vasto anlegg som stiller området sitt til disposisjon for oss!!

kart.png

Annen overnatting

Vika Feriesenter er nærmeste campingplass. Her der det muligheter for oppstilling vogn og noen hytter. Dette er ca 3 min med bil fra trialområdet.
https://vika-feriesenter-as.business.site/

Norges Motorsport Forbund (NMF) har avtale med Strawberry (Nordic Choice Hotels). Rabattkode CH60231530. Mer informasjon: https://nmfsport.no/nyheter/slik-bruker-du-medlemsfordelene-dine-i-strawberry-nordic-choice-hotels/

I Ålesund er det 3 hoteller i Strawberry kjeden. Alle ligger i Ålesund sentrum som er ca 30 min med bil fra trialområdet. Se https://www.strawberry.no/hotell/norge/alesund/

Ønsker dere hotell litt nærmere er Thon Partner Hotell Baronen i Spjelkavik et bra alternativ ca 20 min unna: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/alesund/hotel-baronen/

P1120772.jpg
bottom of page